Apartamente Noi în Cartierul Tractorul, lângă Mall Coresi

Cartierul Tractorul din Brașov este o zonă în dezvoltare rapidă, cu infrastructură modernă și multiple facilități. Situat în apropierea Mall-ului Coresi, TopCity vă oferă oportunitatea de a trăi într-un mediu urban dinamic, cu acces facil la servicii, magazine, restaurante și zone de agrement.

În plus, cartierul Tractorul beneficiază de investiții și dezvoltări continue, ceea ce face ca proprietățile din această zonă să fie atrăgătoare pentru cei care caută apartamente noi în Brașov. Alegeți să trăiți într-un mediu modern, confortabil și plin de oportunități, în cartierul Tractorul, alături de proiectul TopCity.

Apartamente Noi de Vânzare în Brașov lângă Mall Coresi – Oferite de TopCity

Dacă sunteți în căutarea apartamentelor noi de vânzare în Brașov, în apropierea Mall-ului Coresi, TopCity vă poate oferi oportunități interesante. TopCity este un proiect rezidențial amplu, situat pe strada Ștefan Baciu din cartierul Tractorul, în partea de nord a Brașovului. TopCity prevede construirea a peste 1500 de apartamente noi, inclusiv apartamente cu 2, 3 camere și penthouse-uri, într-o zonă care a beneficiat de investiții masive în ultimii ani